Klaverblad fietsverzekering

Klaverblad fietsverzekering

Klaverblad biedt verschillende verzekeringen, waaronder een fietsverzekering. Klaverblad profileert zich vooral als no nonsens verzekeraar waarbij u kunt rekenen op ouderwets goede klantenservice en eerlijke tarieven zonder al teveel kleine lettertjes.

Dekking Klaverblad fietsverzekering

De fietsverzekering van Klaverblad biedt standaard een uitgebreide dekking. Er kan niet gekozen worden voor een mindere dekking om de premie te verlagen. Toch is deze verzekering niet veel duurder dan een normale verzekering bij andere aanbieders en valt deze in de meeste gevallen een stuk goedkoper uit dan wanneer u bij een andere verzekeraar kiest voor een soortgelijke dekking. Al met al biedt Klaverblad dus een fietsverzekering die redelijk goedkoop is en een uistekende dekking biedt.

Tot drie jaar aanschafwaarde terug
Met de fietsverzekering van Klaverblad heeft u tot maar liefst 3 jaar na het afsluiten van de fietsverzekering, recht op vergoeding van het complete verzekerde bedrag. Verzekert u een nieuwe fiets? Dan heeft u dus tot drie jaar na afsluiten van de verzekering recht op een vergoeding ter waarde van de nieuwwaarde in het geval van diefstal. Na deze drie jaar ontvangt u in het geval van diefstal de huidige dagwaarde.


Naar de website van Klaverblad »

Klaverblad fietsverzekeringen

Klaverblad
Klaverblad - doorlopend compleet
Dekking diefstal: Ja Eigen risico: € 25,00
Dekking schade: Ja Poliskosten: € 0,00
Looptijd: 1 jaar    
v.a. € 5,05 p/m Totale kosten € 60,60 Bekijken ➤