HEMA fietsverzekering

Hema fietsverzekering

HEMA biedt verschillende schadeverzekeringen, waaronder een fietsverzekering. Een groot voordeel is dat u bij het afsluiten van een verzekering bij de HEMA, 10% korting ontvangt op het assortiment in de winkel en online. De premie van de HEMA fietsverzekering betaald u maandelijks door middel van automatische incasso. Dat is handig omdat veel verzekeraars de premie in één keer incasseren of per jaar.

Dekking Hema fietsverzekering

De fietsverzekering van HEMA is beschikbaar in een basis en allrisk variant. Met de basisvariant bent u verzekerd tegen schade die door uw schuld wordt veroorzaakt aan een ander of diens bezit. De allrisk fietsverzekering vergoedt daarnaast ook schade aan de eigen fiets ten gevolge van een ongeval. De allrisk fietsverzekering van HEMA is een stuk duurder dan de standaard variant. Deze is daarom vooral geschikt voor mensen met een dure fiets (lees: hoge dagwaarde). Anders wegen de extra kosten simpelweg niet op tegen de extra dekking.

Naast de standaard en allrisk dekking, kunt u ook kiezen voor verschillende aanvullende verzekeringen. U kunt kiezen uit onder andere een aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandverzekering of een ongevallenverzekering voor opzittende(n). Met de HEMA fietsverzekering betaald u geen eigen risico. Ook niet met allrisk dekking. Daarnaast krijgt u tot 3 jaar na aanschaf de nieuwprijs van de fiets terug, mocht deze gestolen worden of total loss raken.

Gratis overstaphulp
Heeft u al een fietsverzekering maar wilt u liever overstappen naar HEMA? Dan biedt de HEMA u een gratis overstaphulp. Daar kunt u na het invoeren van uw gegevens direct een opzegbrief genereren. De opzegbrief dient u wel zelf op te sturen. Het is dus echt een overstaphulp en geen overstapservice. Toch kan het genereren van een opzegbrief aardig wat tijd besparen.


Naar de website van HEMA »

HEMA fietsverzekeringen

HEMA
HEMA - doorlopend standaard
Dekking diefstal: Ja Eigen risico: € 0,00
Dekking schade: Nee Poliskosten: € 9,68
Looptijd: 1 jaar    
v.a. € 2,88 p/m Totale kosten € 34,56 Bekijken ➤
HEMA
HEMA - doorlopend compleet
Dekking diefstal: Ja Eigen risico: € 0,00
Dekking schade: Ja Poliskosten: € 9,68
Looptijd: 1 jaar    
v.a. € 3,17 p/m Totale kosten € 38,04 Bekijken ➤