Simplesurance fietsverzekering

Simplesurance fietsverzekering

Simplesurance is een redelijk nieuwe verzekeraar op de Nederlandse markt die verzekering aanbiedt voor elektronica en ook fietsen. De fietsverzekering van Simplesurance is beschikbaar vanaf &euro, 1,83. Simplesurance biedt hiermee in veel gevallen de goedkoopste fietsverzekering. De premie betaalt u jaarlijks in plaats van in één keer.

Geen eigen risico en dekking in heel Europa

Een groot voordeel van de Simplesurance fietsverzekering is het feit dat deze verzekeraar geen eigen risico rekent in het geval van een ongeval. Omdat schades aan fietsen vaak relatief goedkoop zijn, is het bij andere verzekeraars al snel verspilde moeite om schade te claimen. Stel bijvoorbeeld dat u een schade heeft van € 65,- (een veelvoorkomende kromme velg) en verplicht bent € 50,- eigen risico te betalen. Het is dan niet de tijd en moeite waard om voor de resterende € 15,- je gelijk te gaan halen.

Standaard een uitgebreide dekking
Ook Simplesurance biedt standaard een allrisk fietsverzekering. Ook schade ten gevolge van een valpartij en diefstal van de fiets worden vergoed. Met de Simplesurance fietsverzekering bent u verzekerd tegen diefstal, inbraak en beschadiging door vandalisme, valschade en bedieningsfouten.

Fietsverzekering direct betalen
Simplesurance biedt de mogelijkheid de fietsverzekering direct via de website te voldoen. U heeft daarna alsnog recht op de gebruikelijke bedenktijd van twee weken. Mocht u binnen deze periode toch willen afzien van de verzekering, dan kunt u deze kosteloos en zonder reden van opgaaf late stopzetten. Let er wel op dat u bij Simplesurance betaalt per jaar. Uw fiets is na een jaar dus niet meer verzekert indien u niet opnieuw premie betaalt.


Naar de website van Simplesurance »

Simplesurance fietsverzekeringen