Over Fietsverzekeringvergelijk.nl

Over fietsverzekeringvergelijk.nl

Onze fietsen worden steeds duurder. Vooral met de komst van de e-bike is de gemiddelde fietsprijs sterk gestegen. Door deze stijgende fietsprijs wordt het steeds interessanter een verzekering af te sluiten voor uw fiets. Eventuele schade aan de fiets of diefstal, heeft namelijk steeds grotere financiële gevolgen. Om deze financiële gevolgen te kunnen afhandelen, is een fietsverzekering handig.

Onafhankelijk fietsverzekeringen vergelijken

Op het moment zijn er niet veel websites waar fietsverzekeringen vergeleken kunnen worden. De websites die dit wel doen zijn vaak niet erg volledig of zijn gebonden aan een verzekeraar waardoor zij niet onafhankelijk zijn. Op Fietsverzekeringvergelijk.nl vergelijkt u op een 100% onafhankelijke manier alle fietsverzekeringen waarvan wij de prijzen doorkrijgen. We zouden u graag melden dat wij 100% volledig zijn, maar dat is helaas niet het geval. Doordat wij niet van alle verzekeraars tarieven doorkrijgen, kunnen we ook niet alle verzekeringen meenemen in de vergelijking.

Fietsverzekering voor alle typen fiets

Op Fietsverzekeringvergelijk.nl kunt u fietsverzekeringen vergelijken voor alle typen fietsen. U kunt bij ons terecht voor het vergelijken van fietsverzekeringen voor een:

- normale (dames/heren/oma/stads) fiets
- e-bike
- racefiets
- bakfiets

Ook een verzekering voor uw ligfiets of ander type fiets kunt u vergelijken via onze website. Omdat de prijzen voor andere typen fietsen niet erg afwijken van die van een normale fiets, hebben wij ervoor gekozen geen aparte vergelijkers te bouwen voor deze typen fiets. Voor een fiets uit deze categorie kunt u gewoon terecht bij onze algemene vergelijker die u vindt op de startpagina.

Verdienmodel

Fietsverzekeringvergelijk.nl ontvangt van enkele verzekeraars een commissie wanneer u via onze website een fietsverzekering afsluit. Deze commissie ontvangen wij niet van alle verzekeraars. Ook de verzekeraars waarvan wij geen vergoeding ontvangen worden gewoon meegenomen in de vergelijking. De hoogte van de vergoeding heeft nooit invloed op de positie van een bepaalde verzekering in onze vergelijkingen. Bij ons staat de goedkoopste fietsverzekering altijd bovenaan.

Vragen en/of opmerkingen

Mocht u een vraag of opmerking hebben over deze website, kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen of u daar wellicht al antwoord krijgt op de vraag. Wilt u toch liever contact met de redactie van Fietsverzekeringvergelijk.nl? Dan kunt u hier contact met ons opnemen.